lunes, 13 de octubre de 2014

Amb el "safety bike" fins a Montjuïc

 En la variació està el gust, es diu i no deixa de ser curiós que moltes vegades fer sortides diferents darrere d'algú que conegui la zona (safety bike) es converteixi en alguna cosa plaentera si a més no corre massa, va indicant convenientment i el paisatge mereix la pena.

  Aquest dissabte hem anat fins as Castell de Montjuïc per camís rural evitant la autovia, al costat de les vies de tren pels túnels estratègics per on els vehicles agricoles segueixin treballant el camp al marge de les vies ràpides que obstaculitzen el paisatge sobretot a les grans ciutats.
 Hem esmorzat al Prat del Llobregat en un bar amb menú ciclista al costat del carril bici que s'endinsa en el Parc Agrari del Llobregat en una zona estupenda per practicar un ciclisme, el cicloturisme de forma lúdica i cultural fins i tot.
 Aprofitant el traçat dels camins rurals evitant la Autovia i passant pel passeig marítim de Castelldefels hem gaudit d'un dia espectacular de sol i bona temperatura davant la sorpresa dels meus convidats que s'alegraven, i gravaven en els seus GPs aquest traçat que pot animar-los a mirar aquesta zona amb altres ulls amb moltes possibilitats lúdiques per passejar amb nens en bicicleta, córrer a  peu, caminar pel llarg passeig marítim i apreciar els productes del Parc Agrari del Llobregat i la seva activitat agrícola.
Pròximament farem una altra excursió mes lúdica encara per anar amb tren fins al Prat i pentinar la zona que per la voluntat ecològica evident de l´Ajuntament del Prat del Llobregat malgrat suportar un aeroport de gran transit aereo i la zona industrial de la Zona Franca amb el Port de Barcelona, han aconseguit millorar una zona que 30 anys enrere es vertebrava al voltant d'un rio infecto contaminat i una industrial tèxtil molt contaminant. Tot un plaer al costat de casa.

Salir en un video así no tiene precio... Cavall d´Acer 2017

TOUR de FLANDES CYCLO 2015

TOUR de FLANDES CYCLO 2015
A 3 grados bajo la lluvia...