viernes, 25 de enero de 2013

CONFERÈNCIA El ciclisme professional dels anys 70

CONFERÈNCIA: "El ciclisme professional dels anys 70. Vivències d'un esportista", és el títol de la xerrada que anirà a càrrec de Jaume Casañas



AVUI divendres 25 de gener, a les 7 del vespre, a la sala de la Rectoria (Algunes informacions parlem de que la Rectoria està al Carrer Major Nº1 de Cubelles però altres diuen al Carrer Anselm Clavé, molt a prop, al darrere de L'Església)El Grup d'Estudis Cubellencs 'Amics del Castell' organitza aquest divendres la conferència "El ciclisme professional dels anys 70. Vivències d'un esportista", a càrrec de Jaume Casañas. La xerrada tindrà lloc a les 7 del vespre, a la Rectoria i comptarà amb la presència de l’exciclista professional Pedro Torres, guanyador del Premi de la Muntanya del Tour de 1973 i de l’etapa reina d’aquella edició.

Jaume Casañas i Mestre, fill de Vilanova però arrelat a Cunit des de ben jove, parlarà de les seves vivències en els deu anys en què va fer de periodista esportiu especialitzat en ciclisme en els diaris Dicen i 4-2-4. Casañas, membre del grup d'estudis cunitencs" Delmacio de Cunito", va tenir l’oportunitat de seguir dues vegades el Tour de França; dues, el Giro d’Itàlia; quatre, la Vuelta a Espanya, i sis, el Campionat del Món; a banda d’altres curses com la Volta i el Midi Libré. La xerrada anirà acompanyada d’imatges dels anys 70 i es complementarà amb les experiències de Pedro Torres, qui va guanyar el Premi de la Muntanya de la ronda francesa de 1973, a més de l’etapa reina d’aquella mateixa edició.


Salir en un video así no tiene precio... Cavall d´Acer 2017

TOUR de FLANDES CYCLO 2015

TOUR de FLANDES CYCLO 2015
A 3 grados bajo la lluvia...